Parduotuvė pagal Kategorijas

72W IP67 atsparus Vandeniui Mini LED Belaidis Valdiklis su RF Touth Nuotolinio Valdymo RGB LED Lemputės Šviesos DC12V su 20 Klavišą

Nauja

€16.91

72W IP67 atsparus Vandeniui Mini LED Valdiklis su ir SPINDULIŲ Touth Nuotolinio Valdymo RGB LED Lemputės Šviesos DC12V su 24 Pagrindinių

Specifikacija:

RGB Valdiklis IP67

1. Darbinė įtampa:DC12V

2.Nominali Galia : 76W

3. Išėjimo valdymas: 3 grandynai(R/G/B)

4. Valdymo srovė : 4A/circuit

5.Kontroliuoti nuotolinio: 3-5 metrų

> 1x LED RGB Valdiklis

> 1 x anglų vartotojo vadovas

> Originalioje Pakuotėje

Pls pranešimas jungties matmuo,jei jūs norite nusipirkti mūsų valdytojas savo šviesos(ne mūsų žibintai),pls patikrinti, jei jungtis yra suderinta su jūsų,ačiū!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Tavo-diena.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: kontrolės remot, auto gervė, 5v bevielis nuotolinio valdymo jungiklis, mp5 touth screen, "lego" blue touth, jeep gervė, cool marškinėliai touth, touth screen skoda, belaidžio gervė, žodžiu balta touth.

Savybės Aikštė
Nuotolinio Valdymo Atstumas 3-5 metrų
Kontrolės 4A/ circuit
Maks. Keliamoji Galia 72W
Ryšio Režimas, IR
Įtampa 12V
Taikoma Žibintai Taip
Modelio Numeris Z102B
Garantija 1 Metai
Elemento Tipas RGB Valdiklis
IP Reitingas IP67
Medžiaga Aliuminio
Išėjimo kontrolė 3 grandynai(R/ G/ B)
Maitinimo Šaltinis DC
Mygtukas Skaičius 24 pagrindinių
Virpesių dažnis 433.92 HZ
Sertifikavimo ROHS
Galia 72W
Kontroliuotas Metodas IR

Parašyti atsiliepimą

72W IP67 atsparus Vandeniui Mini LED Belaidis Valdiklis su RF Touth Nuotolinio Valdymo RGB LED Lemputės Šviesos DC12V su 20 Klavišą

72W IP67 atsparus Vandeniui Mini LED Belaidis Valdiklis su RF Touth Nuotolinio Valdymo RGB LED Lemputės Šviesos DC12V su 20 Klavišą

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti