Parduotuvė pagal Kategorijas

Saulės skydelis 10w 18v generatoriaus Galia Įkroviklis, saulės skydelis, komplektai, lauko su baterija klipai Karavanas Valtis

Nauja

€16.20

Pakavimo Sąrašas

1.1 vnt 18v / 10w Saulės baterijų Įkroviklio 2.1 vnt DC +baterijos įrašą(Aligatorius įrašą) 3.4 vnt siurbtuko

Aprašymas

Į 18V Saulės Automobilio Akumuliatoriaus Įkroviklis yra geras sprendimas įkrauti baterijas, automobilių, motociklų, automobilių, golf automobilis, sniegaeigiai, traktorių ir daugiau saulės, kai baterija yra valstybė praranda galios ar energijos trūkumas, išlaikyti akumuliatoriaus efektyvumą, išplėsti jos naudojimo gyvenimą.Pagamintas iš patvaraus ABS plastiko ir Mono-kristalinio silicio saulės elementų, šis įrenginys gali įkrauti prietaisus visos dienos šviesos sąlygomis.Sukonstruoti su built-blokuoti diodų siekiant išvengti atvirkštinės išleidimo, šio saulės skydelis yra lengva įdiegti ir visiškai be priežiūros.Gauti Saulės Automobilio Akumuliatoriaus Kroviklį, laikykite savo bateriją saugus!

Privalumai

Labai Veiksminga

Aukštos saulės elementų efektyvumas: Monokristalinius, saulės skydelis efektyvumas yra iki 21%.

Apsauga

Apeiti diodai sumažinti galios kritimas, kurį sukelia atspalvį ir užtikrina puikius prasto apšvietimo aplinkoje.

Super Plonas

Vos pastebimas, 10W Lengvas Skydas ištiesus yra tik dešimtoji colių aukščio!Maždaug 95% plonesni nei jo standūs kolega, šis skydas yra idealus tylus saulės setup, puikiai bendrą savo jachtos, o karavanas stogo.

Labai Patvarus

Griežtai išbandyti, 20W skydelis buvo suprojektuoti, kad atlaikytų ekstremalius vėjo ir sniego apkrovas Lengva įdiegti su klijais, klijų, varžtų ir taip pat įvorės ne kampe, tvirtinimo varžtai ir tvirtinimo.Daugiau kompaktiškas dydis generuoti 30% aukštos energijos, nei rinkos, saulės skydelis, pastovus puikus generuoti galios rezultatų.

Ultra Lengvas

Dėl pažangios polimerinių medžiagų, šio produkto sveria 70% mažiau nei įprastinių saulės kolektorių, todėl transportavimo ir montavimo vėjas, lengva nešiotis, lengva pristatymas, lengvas montavimas.

Apvalinti kampai, siekiant užkirsti kelią nebūtų subraižyti

Plačiai naudoti programas: Golf automobilių, Jachtų, valčių, karavanas, elektrinių automobilių, kelionių, turizmo automobilį, patrulių automobilį, stogo, kempingas, stogo galia kartų, palapinės, kuprinės , nešiojamų generatorius, rinkiniai ir t.t.Baterijos 12v akumuliatoriaus, išspręsti problemą, kad automobilis negali pradėti, nes trūksta energijos.

Saugos Instrukcijos

1.Įsitikinkite, kad jūsų baterija yra pakankamai įtampos, duomenų valdytojas pripažįsta tipo baterija iki pirmojo įrengimo. 2.Baterijos kabelis turėtų būti, kaip trumpas, kaip įmanoma, kad sumažintų nuostolius. 3.Reguliatorius tinka tik švino rūgšties akumuliatorius: ATVIRO, VAS, GELIO(Tai netinka, nikelio metalo hidrido, ličio jonų arba kitų baterijų). 4.Mokestis reguliatorius tinka tik reguliuoti saulės modulius.Niekada prijungti kitą įkrovimo šaltinio mokestis reguliatorius.

Sistemos Ryšys

1.Prijunkite akumuliatoriaus įkrovimo reguliatorius - plius ir minus.jame bus rodomi 1 ,jei ji aptinka 12V baterijos, 2, jei ji aptinka 24V akumuliatoriaus. 2.Prisijungti fotoelektros modulis reguliavimo institucijai - plius ir minus. 3. Prijungti vartotoją prie įkrovos reguliatorius - plius ir minus.

Pastaba

Prašome leisti 0-2mm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Produktų Parametras Standartinėmis Bandymo Sąlygomis

Max Galia : 10w Maks. Maitinimo įtampa Vmp : 6 V Maks. Maitinimo Srovė Imp : 1.67 A Atviros Grandinės Įtampa Voc : 7.2 V Trumpojo Jungimo Srovė Isc : 1.84 A Maksimali Sistemos Įtampa : 600V Temperatūros koeficientas Pmax : -0.38%/℃ Temperatūros koeficientas Loj : -60.5 mV/℃ Temperatūros koeficientas Isc : 2.2 mA/℃ Matmenys : 371*182*3mm

Apie sklypą siųsti iš Kinijos

Kartais muitinės ims leidimo mokesčius.Jei jūs atsisakyti prekės, nes muitinės, jums teks mokėti už laivybos kaina. grąžinama prekė.Atgabenus prekes į paskirties šalis, prašome susisiekti su vietos logistikos paslaugų teikėjas už muitinės formalumų atlikimo ir pristatymo.

Žymos: saulės skydelis, 50000 mah, derliaus rv priedai, 300w saulės skydelis, solor maitinimo sistema, litavimo stotis galia, saulės skydelis 12v 5v, karavanas dalis, kuprinė pack, micro saulės skydelis rinkinys.

Prekės Pavadinimas YINGGUANG
Nominalus Galingumas 10W
Maks. Maitinimo įtampa Vmp 18V
Skaičių Plokštės 1
Tipas Saulės Skydelis
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Maks. Maitinimo Srovė Skirti 0,56 A
Elementų skaičius 36
Modelio Numeris 10w 18v
Atvirosios Grandinės Įtampa 21.6 V
Dydis 371*182*3mm
Neto Svoris 0.215 KG
Maks. Galia 10W
Lanksti Saulės Skydelis Taip
Medžiaga monokristalinius silicio
Trumpo Jungimo Srovė 0.616 A
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Saulės skydelis 10w 18v generatoriaus Galia Įkroviklis, saulės skydelis, komplektai, lauko su baterija klipai Karavanas Valtis

Saulės skydelis 10w 18v generatoriaus Galia Įkroviklis, saulės skydelis, komplektai, lauko su baterija klipai Karavanas Valtis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti