Parduotuvė pagal Kategorijas

Praustuvas Sulankstomas Kibiras, Sulankstomas Nešiojamų Baseinų Išardomi Automobilio Plovimo Priemonė Daržovių Namų Valymo Kelionės Kabinti

Nauja

€5.55

Savybės :

- Lankstymo & Space-saving: Nešiojamų lankstymo dizainas gali išgelbėti jūsų virtuvės erdvę ir patogus laikymas, kai jo nenaudojate.Puikus RV, butų ar bet kurioje vietoje, kur erdvė yra vertinga, Tai taip pat puikus lauko veikla, kelionės, kempingas, lauko kepsninė ir iškylos.

- Universalių Plovimo Baseino: turi būti išardomi laikymo krepšelis, kuris yra puikus ir nešiojamų lauko ir vidaus poreikius.Puikiai tinka plauti indus, mirkymas skalbimo, šampūnas baseino, ir stovyklos valymas.Jie gali būti naudojami kaip praustuvas už daržoves ir vaisius, ar kaip sandėliavimo konteineriai, savo daiktus, kempingas, žygiai, plaukiojimas, ir dar daugiau!

- Saugus Naudojant: multiuse bakas yra pagamintas iš saugių medžiagų su plastikiniu ratlankiu ir pagrindo patvarumo atlaikyti normalaus dėvėjimosi ir plyšimo naudoti lauke.Tvirtas plastiko ratlankio dalis su pakabinimo anga leidžia lengvai pakabinti ir atliekame naudojimo metu.

- Lengva Laikyti: Su kabo skylė, galite pakabinti jį ten, kur norite, po to galite sutraukti baseino.Jūs galite išnaudoti visą erdvę, ypač siauras automobilis, virtuvė, RV.

Specifikacija :

Medžiaga: PP+TPE

Spalvos: Mėlyna, Rožinė, Pilka

Stilius: Nedidelių, Vidutinių, Didelių

Dydis :

Mažas(Plečiasi): 26*26*9cm/10.3*10.3*3.6 colių(L*W*H), Mažas(Sofos): 26*26*3.5 cm/10.3*10.3*1.4 colių(L*W*H)

Vidutinės(Plečiasi):32*32*12cm/12.6*12.6*4.8 colių(L*W*H), Vidurio(Sofos): 32*32*4cm/12.6*12.6*1.6 colių(L*W*H)

Didelis(Plečiasi):38*38*15cm/15*15*6inch(L*W*H), Didelis(Sofos): 38*38*5cm/15*15*2inch(L*W*H)

Pakuotė(Color&Style Neprivalomas):

1 * Lankstymo Apsiplovimo

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: sulankstomas playking, vonios kriaukle, juoda sulankstomas kibiras, kibiras vonia, daug sulankstomas kibiras, audinio nešvarumų indu, automobilių poveikis, baseino plovimo, kibiras lauko, guard kibirai.

Stilius Mažas,?Vidurinis?Didelis
Medžiaga PP+TPE
Tipas Kibirai
Prekės Pavadinimas Meigar
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Mėlyna,?Rožinė,?Pilka

Parašyti atsiliepimą

Praustuvas Sulankstomas Kibiras, Sulankstomas Nešiojamų Baseinų Išardomi Automobilio Plovimo Priemonė Daržovių Namų Valymo Kelionės Kabinti

Praustuvas Sulankstomas Kibiras, Sulankstomas Nešiojamų Baseinų Išardomi Automobilio Plovimo Priemonė Daržovių Namų Valymo Kelionės Kabinti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti