Parduotuvė pagal Kategorijas

Dry Ice Maker " Basic Edition Standartinio Sriegio Vožtuvas CGA320 Plastikiniai Kūgio+Rinkimo Krepšys 1kg+žiedinis Sandariklis

Nauja

€32.89

Dry Ice Maker " Basic Edition Standartinio Sriegio Vožtuvas CGA320

Aprašymas:

Varžto Sriegio:CGA320

Dydis:

#1:(Aukštis)Apie 13.2 cm

#2:(Angos Skersmuo)Apie: 7.8 cm

#3:(Sąsaja Skersmuo)Apie: 2.6 cm

Eksploatavimo Instrukcija:

Ji yra visiškai mechaninis įtaisas, kuris yra suprojektuotas, kad tilptų į bet cilindro carhon dioksidas su sifono vamzdelis.Surinkti, Skaidrių atidaryti dalis maišelis virš nerūdijančio kūgio.Tada skaidrių plastiko žiedu daugiau plastiko kūgio 4 cm ir priveržkite iki visiškai įgyvendinti antspaudas.Atidaryti anglies dioksido vožtuvų cilindro Bent vieną visą savo ruožtu.Surinkimo krepšys bus pradėti iš karto, užpildyti dribsnių sauso ledo.Kai krepšys yra visiškai užpildyti, netoli cilindro, vožtuvų ir šiek tiek nukentėjo kūginė dalis patenka sauso ledo blokai iš kūgio. (Jie possibiy kairėje viduje)sausas ledas gali būti paspaustas tapti sunkiau arba palikite forma flakers, priklausomai nuo naudojimo, jūs norite daryti.

Savybės:

-Gaminti Sausas Ledas Labai greitai savo vietą.

-Kad suma, Sausas Ledas , kurį norite naudoti, dribsnių arba kietas , priklauso nuo jūsų pasirinkimas naudoti.

Paketas Apima:

1. Plastikiniai Kūgio

2. Surinkimo Krepšys 1kg

3. Tarpiklio žiedas

Pastaba:

1.Jei turite kokių nors problemų ar pasiūlymų, prašome susisiekti su mumis.

2.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

3.Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

4.Privalo dėvėti saugos pirštines, kai dirbate su sausu ledu, nes jis yra pavojingas sukelia užpakalį prie jūsų odos, kaip sausas ledas yra -80 C temperatūros.

5.Vaikų laikyti atokiau nuo sauso ledo pavojinga odos nudegimas.

6.Anglies Dioksido cilindro turi būti su siphonic vamzdelio viduje.

7.Kai dirbate su skystu arba soild anglies dioksido (CO2), privalo dėvėti saugos akiniai ir izoliuoti pirštines.Nelieskite vamzdis plikomis rankomis.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: cga 350 adapteris, cga 320 adapteris, kūgio, kūgio bendras, bendras filtras, mažai dūmų mašina, lcd remontas, įranga, dri ledo, g1 2 adapteris cga320, sausas ledas dūmų.

Modelio Numeris 1
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Dry Ice Maker

Dry Ice Maker " Basic Edition Standartinio Sriegio Vožtuvas CGA320 Plastikiniai Kūgio+Rinkimo Krepšys 1kg+žiedinis Sandariklis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti