Parduotuvė pagal Kategorijas

Noulei Lankstus TPU Gijų 3D Spausdinimo 1.75 mm 1 kg spalvotų Raudona Žalia Skaidri 3D Spausdintuvas Medžiagos filamento

Nauja

€21.13

Noulei tai Termoplastinio Poliuretano (TPU) yra didelio stiprumo lankstus gijų.Aukšto atsparumo tinka spausdinti minkštas modeliai.TPU jaučiasi panašus į kietos gumos.Beveik bekvapis, kai spausdinama.

Techniniai duomenys:

Spalva: Žalia, Tamsiai Raudonos Spalvos, Skaidrus (Pasirinktinai)

Medžiaga: Lanksti TPU

Skersmuo: 1.75 mm

Rekomenduojama Išspaudimas/Antgalis Temp: 210 - 230° C (410℉~ 446℉)

Šildoma Lova Temp: 70 - 80° C (158℉~ 176℉)

Kranto Kietumas: 95A

Grynasis Svoris: 1kg (2.2 lbs)

Paketų Sąrašo:

1kg* Lankstus TPU

Plokštelės, naudojamos pakuotės yra juoda ir skaidri ir išsiųsti atsitiktinai.

PASTABA: 1. Spausdinimo greitis 25-30m / s 2. Temperatūra 210-230 ℃, kuris turi būti koreguojama, atsižvelgiant į aplinkos temperatūrą 3. Antgalis naudoti daugiau nei 0,4 mm Noulei TPU yra naudingi tarybą spektrą spausdinimo programos, kuri yra populiari beveik visose pramonės, medicinos priemonės, automobilių dalys, sporto prekės, ir net apsaugos atvejais elektroninių prietaisų. 1. Lanksti Noulei TPU medžiagos yra labai minkšti, lankstūs ir didelis kietumas.Modelis yra nemokama sulenkti ir turi aukštą mechaninį stiprumą. 2. Aukšto Tikslumo Skersmens Tolerancija +/- 0.05 mm.Tai galėtų būti optimalus srautas per ekstruderiu antgalis ir gali extrude gražiai ir sklandžiai, kad padėti jums sukurti daugiau subtilus daiktas.

3. Ekologiškas.Netoksiškas, biologiškai Skaidžios.Higt kokybės žaliavų, TPU yra saugu aplinkos apsaugos medžiagos.Atitinka RoHS.Netoksiškas ir neturi nemalonaus kvapo.

Lanksti TPU Pranašumą 1) Puikiai: TPU turi aukštą atsparumo dilimui, atsparumas cheminėms medžiagoms(riebalams atspari, tirpiklis atsparus).ir aplinkos pasipriešinimas yra labai geras.Ji taip pat turi atsparumą vandeniui, šalčiui atsparumas, atsparumą karščiui ir UV atsparumą. 2) Skersmens Tolerancija +/- 0.05 mm: Jis galėtų būti optimalus srautas per ekstruderiu antgalis ir gali extrude gražiai ir sklandžiai, kad padėti jums sukurti daugiau subtilus daiktas. 3) Noulei TPU Lankstus Gijų Privalumas: TPU medžiagos yra labai minkšti, lankstūs ir didelis kietumas.Modelis yra nemokama sulenkti ir turi aukštą mechaninį stiprumą. 4) Sklandžiai Spausdinimas: Tvarkingai suvynioti, Išlydyti gerai, Pašarų sklandžiai ir nuolat be užsikimšimo ar burbulo problema.Rekomenduojama Išspaudimas/Antgalio Temperatūra 210 - 230° C (410℉~ 446℉). 5) nekenksmingas Aplinkai: Higt kokybės žaliavų, TPU yra saugu aplinkos apsaugos medžiagos.Atitinka RoHS.Netoksiškas ir neturi nemalonaus kvapo.

Žymos: 3d trucker, salah 3d spausdinti, kaitinimo petg, kaitinimo tpu, 3d spausdintuvas priedai profilis, 1kg gijų pla, 3d spausdinimo spausdintuvas, kaitinimo pla, derva daug 3d spausdintuvas, 3d žmogus marškinėliai.

Modelio Numeris 3d spausdintuvas gijų tpu
spalva raudona/ žalia/ skaidri
Medžiaga Lanksti TPU
Forma Kietas
Prekės Pavadinimas Noulei
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Noulei Lankstus TPU Gijų 3D Spausdinimo 1.75 mm 1 kg spalvotų Raudona Žalia Skaidri 3D Spausdintuvas Medžiagos filamento

Noulei Lankstus TPU Gijų 3D Spausdinimo 1.75 mm 1 kg spalvotų Raudona Žalia Skaidri 3D Spausdintuvas Medžiagos filamento

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti