Parduotuvė pagal Kategorijas

Prancūzijos Aukso Bičių Lipdukai Medaus Avilys Vinilo Tapetai Sienų Lipdukai Namų Dekoro FQ0030 Tapetai

Nauja

€3.00

Produkto Savybės: Medžiaga : Aplinkos apsaugos; Nuimamas Erdvė-Vonios kambarys ir pan..Vieta : Tinka bet kokio plokščio paviršiaus, tokio kaip Akiniai/Grindys/Durys/Sienos/Mirrors/Cars/Valtys/Dviračiai/Medžio/Plastiko/Metalo Pakuotė : Paprastai apima Vinilo Decal, Perdavimo Filmas, Instrukcijos anglų kalba, Demo Pavyzdys.Spalvos : žr. spalvų kortelės žemiau.Jei negalite rasti spalvos mygtuką virš, prašome palikti žinutę užsakymo arba siųsti mums pranešimą.Spalvos gali būti įrodyta, šiek tiek skiriasi nuo medžiagų, dėl ekrano nustatymas kompiuterių.Dydis : galima pasirinkti baigė dydžių per mygtukų virš.Nuotraukos yra pateikta nuoroda tik .Jei norite, kad kiti apdailos dydžių, prašome susisiekti su mumis prieš užsakyta.Maketo dydis paprastai skiriasi nuo galutinio efekto dydį .Jūs ' ll gauti mūsų išdėstymą produkto, kuris yra visada stora.Mes suteiksime naudojimo instrukcijos, siekiant padėti jums padaryti, produkto poveikis, nuotraukos.Tai paprasta.Jei norite pritaikyti produktus , prašome siųsti į mus dėl išsamesnės informacijos ir kainą.

Specialių priminti : dėl to, kad produktas yra garbanotas, pakavimo prekes, po prekių gavimo, prašome atidaryti priekinio bus produktų 1-2 dienas, ar parodoje, po to su vienodo slėgio ant viršaus, su produktais, vėl po gydymo klijuoti išvengti pažymėtas kaip garbanotas tapti krzywy krašto.

=================================================================================================

Prancūzijos Aukso Bičių Lipdukai Medaus Avilys Vinilo Tapetai Sienų Lipdukai Namų DecorFQ0030 M dydžio. • Kiekviena bičių lipdukas yra maždaug 10x9 cm , kiekvienas avilys lipdukas yra maždaug 10'x10 cm. • Šį rinkinį sudaro 20 bičių, 5 kietasis aviliai, ir 5 avilys kontūrai

===

L dydis • Kiekviena bičių lipdukas yra maždaug 15x13 cm , kiekvienas avilys lipdukas yra maždaug 15x15 cm.

• Šį rinkinį sudaro 16 bitės, 4 kieto aviliai, ir 4 avilys kontūrai

Žymos: avilys, atsparus vandeniui pvc tapetai, lipdukai, baldai, barzda vinilo įklijos, gėlių derliaus tapetai, wallpap, popierius sienos, aukso lipni tapetai, briilo sienos popieriaus, bičių tapetai, beehiv.

Specifikacija Single-piece Package
Naudojimas Namų ūkio
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas AWOO
Medžiaga Popierius
Naudoti Vyresniųjų Kambarys
Funkcija Lipnios
modelis Kietas
Tikslais Bičių Sienų Lipdukai Namų Puošybai
Paviršiaus Apdorojimas Popieriaus Tapetai
Temos Bičių & Avilys Sienų Lipdukai
Modelio Numeris FQ0030
Baigtas dydis "PASIDARYK pats"
Tipas Popieriaus Tapetai

Parašyti atsiliepimą

Prancūzijos Aukso Bičių Lipdukai Medaus Avilys Vinilo Tapetai Sienų Lipdukai Namų Dekoro FQ0030 Tapetai

Prancūzijos Aukso Bičių Lipdukai Medaus Avilys Vinilo Tapetai Sienų Lipdukai Namų Dekoro FQ0030 Tapetai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti