Parduotuvė pagal Kategorijas

4 Str Baltos, Tamsiai Pilkos Spalvos, Perlai Susukti Magnetinės Apyrankės

Nauja

€8.03

Jūsų naršyklė nepalaiko "JavaScript".Norint peržiūrėti šį puslapį, įgalinti JavaScript, jei jis išjungtas arba atnaujinti jūsų naršyklę.

Spauskite Čia.Dvigubo srauto.Gauti Vendio Galerija - Dabar NEMOKAMAI!

APRAŠYMAS Medžiaga balta /tamsiai pilkos spalvos gėlavandenių perlų Dydis 7-8mm, Ilgis 8.5", įskaitant sagtimi Sagtimi magnetas Vieneto vieną LAIVYBOS POLITIKOS Siuntos Pristatymas į Azijos , Europos , Šiaurės Amerikos , Pietų Amerikos , Okeanijos , Afrikos Pašto $10 Oro Paštu (10-25 darbo dienas)

$24 EMS (4-7 darbo dienas, su stebėjimo sistema.) Draudimo $2 (Pasirinktinai) Sujungti laivybos ir tvarkymo

Mes siūlome kartu laivybos paslaugų daiktų, įsigytų per 7 dienas (pradedant nuo dienos, kai jūs laimėjo pirmą elementą).Didžiausia laivybos mokestis, tarp kombinuotosios daiktų yra už pirmąją prekę, ir $3 už kiekvieną papildomą prekę.Jei reikia, prašome kreiptis sąskaitą faktūrą per konsoliduotos mokėjimo.

Prekės yra paprastai išsiunčiamas per 1-2 darbo dieną gavus apmokėjimą.Pristatymas visame pasaulyje gali būti atidėtas dėl muitinės formalumų, paskirties šalyje APIE MUS Mes specializuojamės profesionalių papuošalai priėmimo ir pastovias pastangas skatinti ir išlaikyti aukštos kokybės zawalcowany papuošalai, perlų papuošalai, turkio papuošalų, kristalų, papuošalų, rankų darbo papuošalai, shell papuošalai, pusiau brangiais Papuošalais, koralų papuošalai ir kt.Mes sukūrėme stabili, prekybos ir verslo santykius su daugelio importuotojams Europoje , Amerikoje , Pietryčių Azijoje ir Artimuosiuose Rytuose .Tuo tarpu plėsti savo rinką , mes nuoširdžiai nori bendradarbiauti su klientais ir užmegzti abipusę naudą visame pasaulyje.Mes didmeninės, ir mes taip pat priimame mažus užsakymus.Mokėjimo priimame interneto mokėjimo per ir banko pavedimu.yra saugus, greitas ir patogus, labai rekomenduoju!GRĄŽINIMO POLITIKA 1. Mes priimame grįžta pakeisti arba grąžinti pinigus per 7 dienas po gavimo punktas (- ai).Daiktai TURI būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.

2. Mes NE grąžinti grįžti laivybos mokestis.Grąžinamosios išmokos bus pradinį kainos, sumokėtos, ir bus išduodama per 7 darbo dienas nuo paraiškos gavimo dienos grąžinti.Prašome Peržiūrėti Mūsų kitus elementus Jūsų naršyklė nepalaiko "JavaScript".Norint peržiūrėti šį puslapį, įgalinti JavaScript, jei jis išjungtas arba atnaujinti jūsų naršyklę.

Žymos: sveikatos magnetas, twist juosmens, disko juosmens, apyrankė slim, plokštė twist, papuošalai magnetas, apyrankė sveikatos magnetas, apyrankė magnetas, apyrankė vyrų magnetas, taurės magnetas.

Ilgis 8" inches 20cm
Nustatymo Tipas NĖRA
Stilius Biuras/karjera
Formos\modelis Vandens Lašas
Prekės Pavadinimas LJHMY
Bauda ar Mados Mados
Užsegimas Tipas Magnetas
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės
Elemento Tipas Apyrankės
Metalų Tipas Paauksuoti
Modelio Numeris Perlų Apyrankė
Lytis MOTERIS
Medžiaga Pearl

Parašyti atsiliepimą

4 Str Baltos, Tamsiai Pilkos Spalvos, Perlai Susukti Magnetinės Apyrankės

4 Str Baltos, Tamsiai Pilkos Spalvos, Perlai Susukti Magnetinės Apyrankės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti