Parduotuvė pagal Kategorijas

4.7 Colių Selfie Šviesos Žiedas Su Trikojis Stovas mobiliojo Telefono Laikiklis LED sudaro Šviesos Žiedas dega "YouTube" Vaizdo Kamera

Nauja

€2.34

Aprašymas:

4.7 colių 12cm USB LED žiedo įrašą, fotografija, vaizdo įrašo šviesa nustatyti, USB prievadus gali būti naudojamas su kelis įrenginius, pavyzdžiui, prijungti kompiuterį, kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, mobiliojo maitinimo ir USB įkroviklį.Jūs galėsite džiaugtis LED šviesos žiedas, bet kuriuo metu nemokamai.

Trikojo: Sulankstomos aukštis 17.7 cm, atsiskleisti 20cm

Apvalus laikiklis: surinkti 18cm, atsigriebti 28cm

Techniniai duomenys:

1. LED šviesos žiedas gali būti montuojama ant laikiklio ir jį pasiimti bet kur, jis gali būti pašalintas iš stovo bet kuriuo metu.

2. Žiedo šviesa yra pagaminti iš 40pcs energijos taupymo LED karoliukai, tai šilumos išsklaidymo yra puikus, pastovi srovė ratai ir didelis spalvų perteikimo, padidinti odos tonusą portretai, fotografijos.

3. USB prievadus gali būti naudojamas su kelis įrenginius, pavyzdžiui, prijungti kompiuterį, kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, mobiliojo maitinimo ir USB įkroviklį.Jūs galėsite džiaugtis LED šviesos žiedas, bet kuriuo metu nemokamai.

4. Lengvas ir nešiojamų dizainas: Patogus naudoti ir nešioti, kai jūs keliaujate, ar darbo lauke ir pan.

5. Plataus taikymo: Jis yra plačiai taikomas lauko photo light, pildymo šviesos patalpoje, portretas, mada, reklama, fotografija, filmavimo ir kt.

Pakuotė:

1* LED Žiedas

1* Laikiklis

Žymos: false celling led šviesos, fotoaparato trikojo, žiedas šviesos nuolatinis, spalvų led vaizdo šviesos, ling žiedas, styke led šviesos, led vaizdo, priedų fotoaparatas dslr, selphy šviesos žiedas, vaizdo kamera.

TTL No
Modelio Numeris Žiedas žibintai
Kilmės KN(Kilmės)
trikojo Lankstymo aukštis 17.7 cm / atsiskleisti 20cm
Šviesos Šaltinis led
Ekranas No
Suderinamos Prekės Fotoaparatas /
Pakuotė Taip
Dydis (Pxhxd) 18CM/28CM
Maitinimo Šaltinis USB energijos tiekėją
Spalvos Temperatūra 3300-5500K
apvalus laikiklis surinkti 18cm / atsigriebti 28cm
Parama Dropshipping
Svoris -
Prekės Pavadinimas centechia

Parašyti atsiliepimą

4.7 Colių Selfie Šviesos Žiedas Su Trikojis Stovas mobiliojo Telefono Laikiklis LED sudaro Šviesos Žiedas dega

4.7 Colių Selfie Šviesos Žiedas Su Trikojis Stovas mobiliojo Telefono Laikiklis LED sudaro Šviesos Žiedas dega "YouTube" Vaizdo Kamera

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti